Save Ukraine! Stop the war! Stop Russia!
#StandWithUkraine #StopPutinNOW #StopWar
Ми використовуємо файли cookies, дані про Вашу IP-адресу та місцезнаходження, щоб надавати коректну інформацію для Вашого регіону, а також для повноцінної роботи сайту. Продовжуючи використовувати цей ресурс, Ви автоматично погоджуєтесь з використанням даних технологій.
Прийняти та закрити
Резервне копіювання для всіх та нові Storage VPS!
5 серпня, 2024 • 22:22 204

Раді повідомити, що ми провели велику роботу задля введення безкоштовного резервного копіювання майже всіх наших послуг!

Раніше ми безкоштовно робили щоденне резервне копіювання ігрового хостингу та віртуального (веб) хостингу. Від сьогодні ми тепер робимо резервні копії і віртуальних серверів (VPS/VDS) двічі на тиждень:

  • по понеділках з 01:00 UTC, тобто перед початком робочого тижня
  • по п’ятницях з 01:00 UTC, тобто перед початком останнього робочого дня, на випадок якщо хтось запушить обнову, яка все зламає прямісінько перед вихідними (привід CrowdStrike)

Резервне копіювання веб-хостингу і ігрового хостингу, як і раніше, здійснюється щоденно о 00:00 UTC.

Також ми створили нову лінійку віртуальних серверів Storage, тарифи в якій мають великі обсяги дискового простору (HDD). Ці сервери ідеально підходять для зберігання великих масивів даних, а розширена до 1 Гбіт/с мережа (на кожен VPS) забезпечить швидку передачу даних. Ознайомитись з тарифами можна за посиланням: https://majorcore.com/vds-storage/