Save Ukraine! Stop the war! Stop Russia!
#StandWithUkraine #StopPutinNOW #StopWar
Ми використовуємо файли cookies, дані про Вашу IP-адресу та місцезнаходження, щоб надавати коректну інформацію для Вашого регіону, а також для повноцінної роботи сайту. Продовжуючи використовувати цей ресурс, Ви автоматично погоджуєтесь з використанням даних технологій.
Прийняти та закрити
Ультрапотужний Minecraft: Ultra
6 жовтня, 2023 • 19:38 404

Такого ще не було! Ультрапотужний ігровий хостинг Minecraft: Ultra 🔥

Найпродуктивніший процесор за всю історію MajorCore – AMD Ryzen™ 9 7950X3D з частотою до 5.70 ГГц! На відміну від всіх інших тарифних планів, Ultra пропонує виділені процесорні ядра до кожного замовлення, що гарантує 100% потужностей, за які ви платите.

Реактивні NVMe накопичувачі та оперативна памʼять DDR5 ECC, у парі з потужними AMD Ryzen™ 9 7950X3D, забезпечать небувалий досвід користування хостингом, а ваші гравці насолоджуватимуться ігровим процесом. 

Найголовніше, що виділяє «Minecraft: Ultra» від всіх інших тарифних планів – ексклюзивний захист від DDoS-атак, на базі сервісу Infinity-Filter, що відомий своїм великим досвідом та надійним захистом своїх користувачів. Захист вже включено у вартість тарифу Ultra і додатково за нього платити не треба!

Ми додали у панель керування можливість встановлювати будь-які серверні ядра в один клік, а також модпаки з CurseForge, FTB, TechnicPack та VoidsWrath!

Зацікавили? Мершій замовляй: https://majorcore.com/game/