Save Ukraine! Stop the war! Stop Russia!
#StandWithUkraine #StopPutinNOW #StopWar
Ми використовуємо файли cookies, дані про Вашу IP-адресу та місцезнаходження, щоб надавати коректну інформацію для Вашого регіону, а також для повноцінної роботи сайту. Продовжуючи використовувати цей ресурс, Ви автоматично погоджуєтесь з використанням даних технологій.
Прийняти та закрити
Нам 6 років!
16 грудня, 2022 • 17:32 213

Сьогодні нам виповнилося 6 років 🥳

Цього року відзначаємо день народження без тортику, часи зовсі не святкові… Незважаючи на сьогоднішій ракетний обстріл, та всі інші біди, що спричинили нам північі сусіди по мапі за останні 10 місяців повномасштабної війни, ми продовжуємо стабільно працювати.

За 6 років ми пережили не одну кризу, у міру можливостей вводили нові послуги та оновлювали існуючі сервіси. Останнє велике оновлення хостингу було більше ніж 2 роки назад і наступне вже на підході 🤫 Слідкуйте за новинами, підтримуйте українські компанії, вірте у перемогу та ЗСУ!

Дякуємо всім, хто колись був та залишається з нами ❤️
З нетерпінням чекаємо на нових клієнтів та цікаві проєкти в майбутньому!

⚡️Цьогоріч в нас майже не було розпродажів та знижок (зрозуміло чому), але день народження ми проігнорувати не можемо. Тому для всіх клієнтів (нових та поточних) є промокод на додаткову знижку 10% на все, який діє до 31.12.2022 включно:
MajorCore_6